Bogat program u novogodišnjoj noći u Banjaluci: Petar Grašo i Neda Ukraden na Trgu Krajine

J.St.
Bogat program u novogodišnjoj noći u Banjaluci: Petar Grašo i Neda Ukraden na Trgu Krajine

BANjALUKA - U novogodišnjoj noći na Trgu Krajine nastupiće poznati pjevači Petar Grašo i Neda Ukraden, a još je neizvjesno da li će 1. januara naredne godine biti održan koncert Ane Bekute, koji je ranije najavljen.

Kazala je ovo savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti Milada Šukalo na konferenciji za novinare.

- Ana Bekuta je imala privatnu nesreću i odgodila je sve nastupe u decembru. Nadamo se da će nastupati, ali sve dodatne informacije ćemo saznati za nekoliko dana - istakla je Šukalova.

Ona je zahvalila svim privrednim subjektima koji su pomogli gradu.

- Do sada je za ove namjene prikupljeno oko 50.000 KM. Očekujemo još donatora tako da se nadamo da će planirana sredstva iz budžeta grada za izvođače biti što manja - naglasila je Šukalova.

Istakla je da je obilježavanje Nove godine izazovno zbog pandemije, te da zbog toga nisu mogli na vrijeme da donesu konačnu odluku o svim aktivnostma za najluđu noć u godini.

- Formirali smo organizacioni odbor prije mjesec i od tada radili na ovome. "Banjalučka zima" će se realizovati na nekoliko načina, a sam projekat svega onoga što je pripremljeno u Parku Petar Kočić je urađeno sa nula maraka - navela je Šukalova.

Dodala je da će pratiti trenutnu situaciju i naknadno obavijestiti javnost ukoliko bude bilo potrebe da se poduzimaju dodatne mjere.

Direktorica Turističke organizacije grada Banjaluka Irena Radojević istakla je da očekuje dobru posjećenost za novogodišnje praznike.

- Imamo već informacije od nekih hotela da su popunjeni za praznike. Ovaj novi koncept "Banjalučke zime" je dobar za grad i mislim da će cjelokupna realizacija biti uspješna - rekla je Radojevićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana