Bogat program “Snješkova” u Dječijem pozorištu RS: Sedmica ispunjena zanimljivostima za najmlađe

J. Sa.
Bogat program “Snješkova” u Dječijem pozorištu RS: Sedmica ispunjena zanimljivostima za najmlađe

BANjALUKA - Čarobni mali grad “Snješkovo” biće još šest dana otvoren za posjetioce u Dječijem pozorištu Republike Srpske, a roditelji i mališani moći će da uživaju u bogatom i zanimljivom programu.

Iz Dječijeg pozorišta RS saopštili su da sve one koji posjete “Snješkovo” očekuju predstave i mnoge radionice, a ovaj maštoviti i bajkoviti svijet otvoren je svakog dana od 12 do 20 časova. Tako će djeca danas od 17 časova moći da uživaju u radionicama sa Aleksandrom Blanićem pod nazivom “Glas, zvuk, teatar”, dok će oni najmlađi od 13 časova imati priliku da upoznaju Dobru vilu.

- Utorak je rezervisan za oslikavanje lica od 17 časova, dok od 19 časova roditelji mališane mogu da dovedu na druženje sa “Vrapčićima”, koji će svojim zvonkim glasićima ispuniti salu pozorišta - naveli su iz Dječijeg pozorišta.

Zanimljive radionice biće održane i u srijedu, četvrtak i petak, dok je subota, kada grad “Snješkovo” zaključava svoja vrata, rezervisana za predstavu “Crvenkapica” u 18 časova.

- U srijedu u 19 časova biće “Kliker” radionica,  četvrtak u istom periodu je osmišljen kao slikarska radionica sa Berinom Šuščević, dok će u petak u 17 časova, dječica moći na svojim licima da ponesu masku omiljenog lika, jer ih očekuje oslikavanje lica - dodali su iz pozorišta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana