Biblioteka osnovne škole u Kolima obogaćena novim naslovima

J. Sa.
Biblioteka osnovne škole u Kolima obogaćena novim naslovima

BANjALUKA - Riznica biblioteke Osnovne škole "Petar Kočić" u Kolima dopunjena je sa nekoliko primjeraka knjiga, koje je darovao potpredsjednik Gradskog odbora Banjaluka Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "Prosvjeta" Jelenko Bojić povodom Međunarodnog dana darivanja knjiga, koji se obilježava sutra.

Bojić je raznoliko štivo poklonio poslije tematskog časa u ovo školi, koji je održan povodom 160 godina od smrti Vuka Stefanovića Karadžića

- Srpsko prosvjetno i kulturno društvo "Prosvjeta" je po pozivu direktorice škole Dubravke Bosančić upriličilo izložbu posvećenju obilježavanju godišnice smrti jednog od najvećih srpskih pisaca – poručili su iz škole.

Kako su naveli, učenici područnog odjeljenja Stričići i Pavići imali su priliku da prisustvuju tematskom času i izložbi.

- Profesor Filozofskog fakulteta Nemanja Vukanović i Jelenko Bojić posjetili su školu i tom prilikom dostavili i izložbu najljepših ćiriličnih rukopisa koje će učenici imati priliku da pogledaju narednih dana - naveli su iz školskog kolektiva.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana