Banski dvor Kulturni centar: Objavljen konkurs za izlaganje u galerijskom prostoru

M. M.
Banski dvor Kulturni centar: Objavljen konkurs za izlaganje u galerijskom prostoru

BANjALUKA - Banski dvor Kulturni centar objavio je konkurs za izlaganje u galerijskom prostoru Banskog dvora za 2024. godinu.

Konkurs je otvoren za samostalne i autorske izložbe, kao i za kustoske izložbe/projekte, za umjetničke prezentacije, projekcije, promocije i diskusije.

Kako je naznačeno u saopštenju Banskog dvora, svi učesnici konkursa dužni su dostaviti sažet opis projekta (do dvije stranice), podatke o izlagaču/izlagačima (ime i prezime, broj telefona i važeća i-imejl adresa), tehničku specifikaciju projekta, vizuelnu dokumentaciju (do 10 ilustracija projekta sa kojim se konkuriše ili linkovi ka video-radovima) i kratku biografiju.

- Izabrani projekti moraju biti spremni za realizaciju izložbenog programa od 10. marta 2023. godine. Termini izlaganja biće naknadno utvrđeni. Umjetnici se obavezuju da će realizovati projekte koji su prihvaćeni na konkursu. Ukoliko autori u značajnijoj mjeri izmijene projekat u odnosu na projektni prijedlog odobren na konkursu, Banski dvor zadržava pravo da ne prihvati izmjene - navedeno ja u saopštenju Banskog dvora o ovom konkursu, koji je otvoren do 20. januara u ponoć.

Detaljni uslovi i način prijave dostupni su na zvaničnom sajtu Banskog dvora www.banskidvor.org.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana