Banjaluka u duhu Kočićevih dana

GS
Banjaluka u duhu Kočićevih dana

BANjALUKA - U duhu Kočićevih dana, na ulicama Banjaluke sve prisutne sugrađane, ali i mnogobrojne turiste u petak i subotu, tačnije 23. i 24. avgusta očekuje izuzetno bogat i raznovrstan program.

U petak, 23. avgusta od 11.00 časova u Parku „Petar Kočić“ biće održan Sajam starih i umjetničkih zanata i domaće radinosti, koji je prošle godine probudio veliko interesovanje kod naših sugrađana.

Poslijepodnevni časovi rezervisani su za niz izložbi, revija i manifestacija.

Tako će od 18.00 časova u Gospodskoj ulici svi zainteresovani moći da pogledaju izložbu „Petre đe si da nas vidiš?“ autora Perice Ivanovića, dok će od 19.00 časova centralnom ulicom u sklopu događaja „Kočić na ulicama“ prodefilovati glumci koji govoriti Kočićeva djela.

U 19.30 časova Gospodskom ulicom prodefilovaće i modna revija koju organizuje Udruženje žena „Duga“, a koja će se kretati sve do Muzičkog paviljona u Parku „Petar Kočić“.

Na istoj lokaciji u 20.00 časova biće dodijeljene i nagrade za polaznike Školice zmijanjskog veza.

Naredni dan, subota 24. avgust izložbena postavka autora Perice Ivanovića „Petre đe si da nas vidiš?“ biće postavljena u Muzičkom paviljonu Parka „Petar Kočić“ od 18.00 časova, a nakon toga termin od 19.00 časova rezervisan je za događaj „Kočić na ulicama“ u Gospodskoj ulici.

Sjajan program biće nastavljen na tvrđavi Kastel sa početkom u 20.30 časova kada će biti održan stendap šou „Reci mi da se šališ“ čuvenog stendap komičara Gorana Vinčića Vinče.

Inače, njegov novi šou obara sve rekorde gledanosti, a sale širom regiona su popunjene do posljednjeg mjesta.

Ulaz na ovaj stendap šou je besplatan za sve zainteresovane, a u slučaju kiše događaj će biti održan u Banskom dvoru.

Sajam starih i umjetničkih zanata i domaće radinosti trajaće i u nedjelju, 25. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana