Banjaluka: Sanirana oštećenja na nekoliko dječijih igrališta

Srna
Banjaluka: Sanirana oštećenja na nekoliko dječijih igrališta

BANjALUKA - Na dječijim igralištima na području Banjaluke sanirana su brojna oštećenja koja su uglavnom rezultat djelovanja nesavjesnih pojedinaca, saopšteno je iz Gradske uprave.

Iz Odjeljenja za komunalne poslove ističu da je prethodnih dana zamijenjena polomljena drvena greda na velikoj ljuljaški na dječijem igralištu u Ulici Zmaj Ognjenog Vuka u Lazarevu, kao i oštećene klupe za sjedenje.

- Dio oštećene komunalne opreme saniran je na igralištu u Ulici Stevana Mokranjca u naselju Nova varoš - navode iz Odjeljenja, te podsjećaju da je prije dva mjeseca saniran uništeni krov na toboganu na igralištu u Lorkinoj ulici u naselju Nova varoš.

Na nekoliko lokacija u prigradskim naseljima tokom ove sedmice postavljene su i nove košarkaške table.

- U Radosavskoj i Zelenom viru smo postavili nove table i obruče za basket, a u narednom periodu obnovićemo i table na sportskom igralištu koje se nalazi u krugu osnovne škole “Georgi Stojkov Rakovski” - saopšteno je iz Odjeljenja za komunalne poslove.

Prema Programu zajedničke komunalne potrošnje, za sanaciju i održavanje dječijih igrališta u budžetu grada su planirana sredstva u iznosu od 30.000 KM.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana