Banjaluka: Raspisan javni poziv za sufinansiranje projekata

Srna
Banjaluka: Raspisan javni poziv za sufinansiranje projekata

Banjaluka - Grad Banjaluka raspisao je danas javni poziv za sufinansiranje projekata i programa iz oblasti kulturnog stvaralaštva.

Poziv se odnosi na područja likovnog stvaralaštva, muzičko-scenskog stvaralaštva, filmske umjetnosti i audio-vizuelnih programa, te pozorišne umjetnosti.

Javni poziv je otvoren do 18. marta, a mogu se prijaviti udruženja koja djeluju u skladu sa Zakonom o udruženjima i fondacijama Republike Srpske, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Zainteresovana udruženja trebaju biti registrovana i imati sjedište i adresu na području Banjaluke ili je neophodno da su u skladu sa Zakonom o udruženjima i fondacijama Republike Srpske i Statutom udruženja, osnovali organizacioni oblik djelovanja na području grada.

Udruženja koja se prijave na poziv mogu se samostalno prijaviti za najviše dva projekta, te za jedan partnerski projekat.

Prijave na javni poziv sa potrebnom dokumentacijom dostavljaju se Odjeljenju za društvene djelatnosti posredstvom Prijemne kancelarije Gradske uprave Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana