Održana centralna rasprava o nacrtima budžeta i rebalansa

GS
Održana centralna rasprava o nacrtima budžeta i rebalansa

BANjALUKA - Centralna javna rasprava o nacrtima rebalansa za 2022. i budžeta grada za 2023. godinu, održana je sinoć u Banskom dvoru.

- Cilj nam je da čujemo javnost i sve one na koje se sredstva budžeta odnose, da razmotrimo njihove sugestije i prihvatimo dobre prijedloge - rekla je ovlašteni potpisnik u Odjeljenju za finansije Božana Šljivar.

Kako je pojasnila, grad ima dobru praksu i već godinama organizuje javne rasprave, s ciljem da se šira javnost, nevladin sektor, građani i druge institucije upoznaju sa tim najvažnijim dokumentima.

Naglasila je da grad bez rebalansa i budžeta ne može funkcionisati, te je istakla važnost usvajanja ovih dokumenata u što skorijem roku, podsjetivši da se ranijih godina u ova doba godine usvajao već drugi rebalans, dok Banjaluka sada nema ni prvi.

Javna rasprava o ovim dokumentima je i dalje u toku, a sve primjedbe, sugestije i prijedlozi mogu se dostaviti elektronski putem i-mejl adrese: [email protected], kao i poštom na adresu: Gradska uprava Grada Banja Luka, Trg srpskih vladara 1, sa naznakom: Odjeljenje za finansije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana