Banjalučanin osvojio srebro u „skokovima u kazan“

GS
Banjalučanin osvojio srebro u „skokovima u kazan“

KONjIC -Predsjednik Sportskog rekreativnog društva “Banjalučka lasta” Igor Arsenić napravio je novi podvig osvojivši srebro na popularnim “skokovima u kazan” u Konjicu.

-Želimo da se zahvalimo organizatorima, i naravno da čestitamo Dini Bajriću na osvojenom prvom mjestu i Evaldu Krniću na osvojenom trećem mjestu - poručili su iz “Banjalučke laste”.

Dodali su da nakon gostovanja u Konjicu, banjalučke laste u nedjelju idu u Mostar gdje će učestvovati u tradicionalnim skokovima sa Starog mosta.

22.Međunarodni ekstremni skokovi u vodu “Skok u Kazan 2024”, u organizaciji Udruženja triatlon i pentatlon “Gorsko oko”, a pod pokroviteljstvom Grada Konjica održani su juče na plaži Stari Pazar u Konjicu. Učestvovalo je 20 takmičara koji su sa visine od 16 metara pokazali umijeće izvođenja “laste” u “kazan”, koji je izuzetno zahtjevan i ekstreman skok, jer treba skočiti u prostor čija je dubina i širina dva metra, a s obje strane se nalaze stijene. Ove godine i vodostaj Neretve je niži, što je dodatno otežalo izvođenje skokova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana