Banjalučani, spremite se: Ovi dijelovi grada u četvrtak bez struje

Agencije
Banjalučani, spremite se: Ovi dijelovi grada u četvrtak bez struje

Zbog radova na održavanju elektromreže sutra će doći do redukcije u isporuci električne energije u pojedinim dijelovima Banjaluke, saopšteno je iz Elektrokrajine.

Od osam do 11 časova struje neće biti u dijelovima ulica Kralja Nikole br. 12, 13 i 25, te Solunska br. 6 i 8. Od osam do 13 časova bez struje će biti i dio naselja Kmećani  i Vilusi.

Od devet do 12 časova struje neće biti ni u dijelovima ulica Branka Zagorca, Čaire, Jovana Kršića br. 4, Radoja Domanovića, Skendera Kulenovića i Tome Radulovića br. 4, 6 i

U periodu od 09:30 do 11:30 bez struje će biti dijelovi ulica Boška Tošića, Majke Jugovića i Jasenovačkih logoraša br. 9, dok će od 12 do 13 časova bez struje biti i dijelovi Aleje Svetog Save i Gundulićeva br. 70.

Od 14 do 16 časova bez struje će biti i dijelovi ulica Cara Konstantina Velikog, Dujke Komljenovića, Siniše Mijatovića, Peti prigradski put, Vida Nježića i Bulevar vojvode Stepe Stepanovića br. 261-328, kao i dijelovi naselja Debeljaci, Ponir i Bijeli Potok.

Od osam do 14 časova bez struje će biti i dijelovi naselja Agino Selo i Bočac.

Takođe od deset do 14 časova bez struje će biti i dijelovi ulica Cara Lazara, Brace Potkonjaka i Carice Milice, kao i dijelovi naselja Tunjice i Rekavice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana