Avantura za sve generacije: Eksplozija sporta, zabave i boja u Banjaluci VIDEO

GS
Avantura za sve generacije: Eksplozija sporta, zabave i boja u Banjaluci VIDEO

"Nektar Color Fun Run" održan je danas na ulicama Banjaluke, a u pitanju je bila avantura za sve generacije.

Učesnici su zaboravili na ustaljene obrasce i šarali bijele majice najveselijim bojama zabave. Duž staze su bile okrepne stanice, desetine volontera, di-džejevi...

Podsjetimo, sedmi "Vivia Run & More Weekend" festival i deseti Metromedia RMC Polumaraton 1. i 2. juna okupiće elitne trkače i rekreativace sa svih strana svijeta.

Čekaju ih bogati startni paketi, najzelenija i zvanično najbrža staza u BiH, te jedinstven nagradni fond. Najbrži polumaratonci i trkači na 10k mogu računati na novčane nagrade u muškoj i ženskoj kategoriji, a najbrži Banjalučanin i najbrža Banjalučanka i na robne nagrade. Tu su i vrijedne nagrade za timove koje su obezbijedili naši dragi prijatelji festivala.

Jedinstven festivalski koncept na Balkanu donosi adrenalinsku avanturu svim generacijama. Uz centralni Metromedia RMC Banjaluka Polumaraton (2. juna) trčimo Imlek RMC 10k i "G-Drive 5k Team Run". Školarci i predškolci na stazi su bili danas u okviru "Intersport School Run" i Tropik Bambini Maratona. Djevojčice i dječaci do 7 godina starosti obavezno trče u društvu roditelja, staratelja ili volontera, pišu Nezavisne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana