Asfaltirana Treća kuljanska ulica

I. B.
Asfaltirana Treća kuljanska ulica

BANjALUKA - Završeno je asfaltiranje Treće kuljanske ulice, u okviru ovogodišnjeg programa održavanja, modernizacije i izgradnje više lokalnih puteva na području grada, za šta će biti izdvojeno oko 1,35 miliona KM.

Iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve su istakli da je urađena dionica od 300 metara novog puta u ovoj ulici te da bi uskoro trebalo da počnu radovi i u Četrnaestoj kuljanskoj ulici. Trenutno su u toku pripreme za asfaltiranje lokalnog puta Ostojići - Ramići, kao i Dragočaj - Crkvina, Ramići - katolička crkva, puta za Karaliće i pravca Verići - Savići. Uskoro će biti izvedeni i radovi na putu Dragočaj - Jasinje Bronzani Majdan.

- Rekonstrukcija će obuhvatiti i lokalne puteve Kremenovići - Kremenovića groblje, put za Đuričiće, Miloševići - Gajića ladara, Verići - Savići, MZ Kola, Grab - Bukvalek, Stojčići - Kojići, Ducanovići - Mijići, Bastasi - Karanovac, Potkozarje - Dobraši gornji - istakli su iz ovog odjeljenja.

Dodali su da će u okviru programa rekonstrukcije biti obavljeni radovi na mnogim lokalnim i nekategorisanim putevima na području grada.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana