Akcija “Biramo najuređenije”: Obilazak dvorišta od 19. jula

A. T.
Akcija “Biramo najuređenije”: Obilazak dvorišta od 19. jula

BANjALUKA - U sklopu tradicionalne akcije “Biramo najuređenije” na adresu Gradske uprave pristigle su prijave za sve četiri kategorije, što je pokazatelj da je sve veći broj građana opredijeljen da svoj životni prostor i svoj grad učini ljepšim.

I u ovoj akciji, 19. po redu, najveći broj prijava pristiglo je za kategorije “privatnih dvorišta” i “zajednica etažnih vlasnika”.

U narednim danima konkursna komisija će obraditi sve pristigle prijave i napraviti precizan plan obilazaka prijavljenih dvorišta, a koji će biti realizovan u periodu od 19. jula do 31. avgusta 2021. godine.

- Kao i ranijih godina za pobjednike su predviđene vrijedne nagrade, a ovim putem koristimo priliku da zahvalimo svim sugrađanima koji su se prijavili na ovu akciju, jer zapravo svaki učesnik uređenjem svog dvorišta uređuje svoj grad i čini ga ljepšim - poručeno je iz Odjeljenja za komunalne poslove.

Ovogodišnja akcija “Biramo najuređenije” trajala je od 7. juna do 5. jula, a takmičenje je organizovano u četiri kategorije “najuređenijih”: privatna dvorišta, dvorišta stambenih zgrada, dvorišta privrednih subjekata i javnih ustanova te najljepše uređen balkon.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana