Prljavi veš se oprašta od publike

A. M.
Prljavi veš se oprašta od publike

Banjaluka - Hit komedija "Prljavi veš", na žalost publike i ansambla Banjalučkog studentskog pozorišta, u petak, 23. juna, u 20.30 časova biće izvedena posljednji put.

Ovaj komad je u protekloj godini pogledalo više od 5.000 gledalaca, što je čini najgledanijim komadom računajući sva pozorišta.

- Ona je ujedno i najnagrađivanija predstava Studentskog pozorišta, koja je osvojila ukupno 25 nagrada na festivalima. U amaterskim okvirima jedinstvena je po tome jer je pobijedila na regionalnom, entitetskom i državnom nivou BiH, a vratila se i kao pobjednik sa festivala studentskih pozorišta Srbije - FAPS - poručuju iz teatra.

Sjajna glumačka ekipa, koju su činili: Zoran Jelić, Aleksandar Ćurlić, Slobodan Bobar, Miljana Orašanin, Minja Glišić, Filip Ignjatić, (a povremeno su igrali i Aleksandar Ševo, Dragan Radonjić, Drago Batar i Srđan Babić) oprostiće se od publike sa posebnim emocijama.

Predstavu igraju 35. put i, kao i do sada, rezervisane ulaznice posjetioci će moći kupiti tek sat vremena prije početka predstave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana