Otkazana predstava "Opasne veze" u Narodnom pozorištu RS

Milanka Mitrić
Foto: Narodno pozorište Republike Srpske

BANjALUKA – Izvođenje predstava Narodnog pozorišta Republike Srpske "Opasne veze", planirano za večeras, otkazano je zbog bolesti jednog od članova ansambla, saopšteno je iz Narodnog pozorišta Republike Srpske.

S obzirom na to da je ovo jedna od predstava koja je trebalo da bude odigrana u okviru akcije "Za one koji vole", iz ovog teatra saopštili su da svi oni koji su kupili karte za ovu, ali i druge predstave iz ove akcije koje nisu bile odigrane, mogu da ih refundiraju ili zamijene za drugu predstavu.

Zamjenu je moguće izvršiti za izvođenje tokom marta, kada bi, kako su objasnili iz Narodnog pozorišta RS, trebalo da budu izvedene sve planirane predstave iz ove akcije.

 - Nažalost, epidemiološka situacija poremetila je planirani repertoar, pa je, zbog bolesti glumaca, od planiranih pet predstava iz akcije "Za one koji vole" izvedena samo jedna. Nadamo se da ćemo brzo biti u prilici da odužimo našoj fantastičnoj publici, koja se u rekordnom broju odazvala na ovu akciju. Ovom i narednim aktivnostima želimo obradovati naše sugrađane i udahnuti novi optimizam, poslije dvije duge godine globalne pandemije – saopštili su iz Narodnog pozorišta RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana