“Naši dani” 50. put pred publikom

M. M.
“Naši dani” 50. put pred publikom

BANjALUKA - Predstava “Naši dani” autora Željka Stjepanovića i režisera Juga Radivojevića večeras će po 50, jubilarni put, biti odigrana na velikoj sceni Narodnog pozorišta Republike Srpske.

“Naši dani”, predstava koja je premijerno odirana 3. marta 2018. godine, ovjenčana je mnogim nagradama i jedna je od najpopularnijih predstava Narodnog pozorišta RS.

- “Naši dani” su nastali kao moja unutrašnja borba sa samim sobom. Jedna polovina mene govorila mi je da bi trebalo da odem iz ove nesrećne i neuređene zemlje. Nesrećne zbog rata, neuređene zbog loših politika koje su nas dovele na rub egzistencije. Zemlja u kojoj ako ne znate da se “snalazite”, uglavnom na štetu drugog, ukoliko nemate nekog ili sami niste na “položaju” tonete - zabilježio je Stjepanović o ovom komadu.

Izvođenje počinje u 20 časova, a u predstavi glume Nataša Perić, Nikola Erceg, Goran Jokić, Vedrana Mačković, Gordana Milinović, Maja Vujanović, Ljubiša Savanović, Miljka Brđanin, Bojan Kolopić, Rok Radiša, Radenka Ševa, Danilo Kerkez, Željko Erkić, Ognjen Kopuz, Dragoslav Medojević i Vladimir Đorđević.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana