"Malo blago" na BELEF-u u Beogradu

M.M.
Foto: Aleksandar Čavić

BANjALUKA - Predstava "Malo blago" Gradskog pozorišta "Jazavac" u nedjelju će biti odigrana na Beogradskom letnjem festivalu (BELEF), na otvorenoj sceni u Botaničkoj bašti "Jevremovac".

Ovu predstavu, jednu od najdražih i najizvođenijih predstava "Jazavca" režirala je Slađana Kilibarda, prema tekstu Elen Marfi.

U predstavi, koja prati tri generacije žena, Kaju, Lanu i Biljanu glume Nataša Ivančević, Belinda Stijak i Slađana Zrnić.

- Na duhovit i potresan način, svaka od njih uvodi nas u mrežu isprepletenih priča u kojima se ogleda težak položaj današnje zaposlene žene koja pokušava pomiriti karijeru, porodicu i svoje žensko biće. Priča doseže kulminaciju u trenutku kada njihov "najvažniji" muškarac odlazi iz njihovih života, a neki "drugi" muškarci uplovljavaju i pokušavaju nadomjestiti taj gubitak. Što je malo blago i da li donosi blago – stanje u živote Kaje, Lane i Biljane, saznaćete u ovoj toploj i duhovitoj ljudskoj priči o zajedničkom životu tri generacije žena - navedeno je u najavi.

Izvođenje "Malog blaga" na Beogradskom letnjem festivalu počinje u 21 čas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana