Kamp Vanje Grbića ugostio Banjalučko studentsko pozorište

Dejan Kondić
Foto: Ustupljena fotografija

VALjEVO - Banjalučko studentsko pozorište, u Kampu Vanje Grbića, odigralo je predstavu Svi smo mi glumci, autora Marije Pantin i Jelene Vukićević, a u okviru “Odjeka Kestenburga”.

U predstavi su igrali: Zorana Vuković, Milica Petković, Nikolina Bilandžija, Nikolina Karalić, Natalija Medojević i Srđan Ćirić.

- Suština povezivanja sa Studentskom pozorištem i Kestenburgom i mojim kampom ja mislim da je negde osnovna crta sloboda izražavanja.  Sloboda izražavanja pre svega, zato što jedino onaj koji je u potpunosti slobodan može da spozna svoj unutrašnji potencijal, da se maksimalno dovede do izražaja, da u potpunosti sazna za čega je sposoban. Isto kao i u pozorištu, kao i u umetnosti, tako i u sportu slobodan čovek je onaj koji može vrhunski da stvara i vrhunski da deli. I ono što radimo mi ovde generalano je da deci pomognemo da kontrolišu strah, da se napune samopouzdanjem, nebi li iz sebe izbacili ono što je najbolje. Tako da mislim da je veoma važno da i sa ove strane i sa ovog aspekta, pogledaju jedan drugačiji ajde da kažem drugačiji ambijent, jedan drugačiji svet, zato što ovo nije kamp koji se bavi samo isključivo sportom i samo isključivo odbojkom, već je ovo kamp koji radi edukaciji i sazrevanju dece iz trista šezdeset stepeni - rekao je Grbić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana