Crna komedija ispraćena burnim aplauzima

A. M.
Crna komedija ispraćena burnim aplauzima

Banjaluka - Predstava "Tamo i nazad", koju je po tekstu Stevana Koprivice režirao Jug Radivojević, izvedena je u utorak uveče u prepunoj banjalučkoj Sportskoj dvorani "Obilićevo".

Mnogobrojni posjetioci aplauzima su podržali glumački duo Andriju Miloševića i Marinka Maygalja, koji su komičnim skečevima nasmijali publiku.

- Iako smo igrali u dvorani, zadovoljni smo, mada ti nastupi u dvorani nikada nisu kao oni u pozorištu. Mislim da je publika jako lepo prihvatila predstavu - rekao je poslije predstave glumac Andrija Milošević, ističući da reakcije publike govore kako su prošli "audiciju".

Komad "Tamo i nazad" govori o duhovitoj i gorkoj rekapitulaciji života glavnih glumaca i situacija u kojima su bili. Dva prijatelja, jedan građevinski inženjer, a drugi školovani muzičar, po povratku sa svirke doživljavaju saobraćajnu nesreću koja ih vodi u kliničku smrt.

- Predstava je dosta neobična. Prikazan je drugi život, gde se glumci nalaze na nebu i ispovedaju jedan drugom grehe tokom života, obraćajući se Bogu na poseban način - objasnio je Milošević.

Organizator banjalučkog gostovanja je agencija "Kvin estrada".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana