Addiko banka Banjaluka i ove godine sponzor Narodnog pozorišta Republike Srpske

GS
Potpisan ugovor o nastavku saradnje
Foto: A | Potpisan ugovor o nastavku saradnje

BANjALUKA- Opredijeljenost Addiko banke Banjaluka da, u okviru društveno – odgovornog djelovanja, podrži kulturne institucije i projekte nastavlja se i tokom ove godine.

Član Uprave Addiko Bank a.d. Banjaluka Mile Todorović i v.d. direktora Narodnog pozorišta Republike Srpske Dijana Grbić potpisali su ugovor o nastavku saradnje, tokom koje će Addiko banka u narednih godinu dana finansijski podržati Narodno pozorište Republike Srpske.

-Zadovoljstvo nam je biti podrška pravim vrijednostima. Narodno pozorište je institucija koja u pravom smislu promoviše talenat, kulturu i umjetnost. Naša podrška se nastavlja, te ne sumnjamo da će i tokom ove godine građani uživati u zaista kvalitetnom repertoaru Nacionalnog teatra Republike Srpske - istakao je Mile Todorović.

Dijana Grbić iskazala je zahvalnost na dosadašnjoj, ali i na nastavku podrške Addiko banke Narodnom pozorištu.

- Addiko banka Banjaluka dugi niz godina partner je i prijatelj Narodnog pozorišta i raduje nas što nastavljamo ovo partnerstvo koje nam je i do sada bilo zaista značajno. Narodno pozorište Republike Srpske ove godine nastavlja predano i odvažno sa radom, te nam je podrška u svakom smislu važna za realizaciju idejnih projekata - naglasila je Grbić.

U okviru djelovanja Narodnog pozorišta Republike Srpske Addiko banka Banjaluka tradicionalno će podržati i „Teatar fest“ koji svake godine u Banjaluci predstavi kvalitetne glumačke ansamble iz zemlje i regiona i jedan je od najznačajnijih kulturnih događaja u okruženju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana