Zvuci srpskog džeza

D. Ta.
Zvuci srpskog džeza

BANjA LUKA - Zrenjaninski sastav "Memlah" i beogradski "Vasil Hadžimanov bend" nastupili su na četvrtoj večeri "Jazzlooka", u četvrtak uveče u Domu omladine.

Za vrijeme nastupa grupe "Memlah", koncertna sala se popunjavala, pred nastup glavnih zvijezda večeri "Vasil Hadžimanov benda". Ipak, oni posjetioci koji su posvetili vrijeme zrenjaninskom bendu nisu se pokajali, jer su mogli da uživaju u odličnoj džez svirci, sa jakim uticajima psihodeličnog progresivnog roka sedamdesetih, kao što je "Tangerine Dream ".

Pred nastup Vasila Hadžimanova, oko 400 ljudi je ispunilo prostor Doma omladine, što je do sada najveća posjeta kada je "Jazzlook" u pitanju.

Beograđani su svirali kompozicije sa sve tri studijska albuma, a publiku je najviše oduševio perkusionista Bojan Ivković, koji je na sebe preuzeo ulogu "šoumena".

Kao i prethodnih večeri, po završetku koncerta, u klubu "Delta" se "džemovalo", a glavni akter je bio odlični banjolučki saksofonista Bojan Albert Savić, koji će sa svojim pratećim bendom nastupiti večeras u Domu omladine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana