Žera raspjevao Banjalučane

N. L.
Žera raspjevao Banjalučane

Sarajevska pop-rok grupa "Crvena jabuka" proslavila je zajedno sa banjalučkom publikom 25 godina postojanja koncertom održanim u prepunoj "Akvani".

Dražen Žerić Žera poklonio je publici najveće hitove "Crvene jabuke" kao što su "Bježi kišo s prozora", "Dirlija", "Zovu nas ulice", "To mi radi" i mnoge druge, a za uzvrat je od Banjalučana dobio grupno pjevanje i aplauze poslije svake pjesme. Svirka je počela u 21.30 i trajala do ponoći, a Žera i "jabučari" dva puta su izlazili na bis.

- Poslije toliko godina ponovo sam u Banjaluci i veoma mi je drago zbog toga, jer svaki koncert "Crvene jabuke" u vašem gradu mi je ostao u lijepom sjećanju i po pozitivnoj energiji, kako nas na bini, tako i u publici - priča Žera.

Organizator koncerta Zoran Đurić iz banjalučke "Kvin estrade" zadovoljan je posjetom i atmosferom na koncertu.

- Činjenica da je prostor u "Akvani" bio pun i fantastična atmosfera tokom cijelog koncerta pokazatelji su da je koncert opravdao sva očekivanja - rekao je Đurić.

On je dodao da "Kvin estrada" ovog ljeta sprema još koncerata za banjalučku publiku.

- Sigurno je da ćemo organizovati još koncerata. Vodimo neke pregovore i neka za sada ostane iznenađenje koga ćemo dovesti u naš grad - kaže Đurić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana