Zdenko Kolar i Medžik buš objavili prvi singl Savršen par

Tanjug
Zdenko Kolar i Medžik buš objavili prvi singl Savršen par

BEOGRAD - Basista Zdenko Kolar i bend Medžik buš objavili su prvi singl i spot "Savršen par", kao najavu albuma koji bi se trebao pojaviti ove godine u izdanju Kroacija rekordsa.

Kolar je agenciji Tanjug nedavno rekao da će na prvom albumu na kome pjeva biti pop-roka i "malo težeg roka", dok na njegov nekadašnji bend Idoli "najviše po fazonu" liči pjesma "Savršen par", za koju je muziku napisao basista Bajage i Instruktora Miroslav Cvetković, a stihove gitarista Medžik buša Damjan Dašić.

"Rešio sam pod stare dane da izađem u javnost sa pesmama koje čuvam u sebi, koje sam zabeležio na nekim kasetofonima pre četrdesetak godina. Na albumu se pojavljujem kao autor, imam nekih sedam-osam pesama, ali sticajem okolnosti ova ide kao prva. Dobro je zazvučala, mnogo ljudi mi je reklo da podseća na Idole", rekao je Kolar.

Dugogodišnji saradnik preminulog Vlade Divljana, a od sredine osamdesetih basista bluz benda Zona B, kaže da je sa Medžik buš ostvario dobru saradnju, jer su "dečaci stvarno divni, znaju da sviraju i pevaju, tako da je sve to rezultiralo albumom".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana