Vlado Georgijev na trebinjskom koncertu najavio novi album

Ratomir Mijanović
Vlado Georgijev na trebinjskom koncertu najavio novi album

Pjevač Vlado Georgijev, popularni Barba, koncertom u srijedu uveče u Trebinju potvrdio je reputaciju jedne od najpopularnijih muzičkih zvijezda na ovim prostorima. Georgijev je nastupio pred šest hiljada Trebinjaca svih generacija, koji su horski pjevali gotovo svaku pjesmu koju je ovaj popularni muzičar izveo.

Koncert je održan na platou ispred Doma kulture, a priređen je povodom krsne slave grada i Sabornog hrama u Trebinju Svetog preobraćenja gospodnjeg.

Posebno oduševljenje publike izazvao je izlazak na binu episkopa zahumsko-hercegovačkog i primorskog Grigorija, koji je zajedno sa Vladom Georgijevim otpjevao staru srpsku pjesmu "Tamo daleko". Gost na koncertu bio je i popularni Nigor, član nekadašnje grupe "Montenigersi", koji je sa Barbom otpjevao "Tropski bar".

Po završetku koncerta Vlado Georgijev nije skrivao zadovoljstvo.

- Drago mi je da je trebinjska publika jednako pjevala i starije i nove hitove. Znači da sam održao kontinuitet i kvalitet rada. Publiku ne možete da prevarite - kaže Georgijev, koji je najavio i novi album, koji će biti objavljen u novembru.

Na zahtjev publike Georgijev je otpjevao još tri pjesme i praćen brojnom publikom "odjezdio" u trebinjsku noć. Pjesma za kraj "Zbogom ljubavi" bila je, ipak, čini se samo "do viđenja" do neke nove prilike i novog koncerta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana