Veliki povratak tinejdžerske senzacije

Sanja Jokić
Veliki povratak tinejdžerske senzacije

Na ovogodišnjoj, nedavno održanoj dodjeli "People Choice" nagrada devetnaestogodišnja američka glumica i pjevačica Demi Lovato proglašena je za omiljenog pop izvođača, a ovo priznanje označilo je njen uspješan povratak u svijet šou biznisa.

Naime, mlada pjevačica, koja je u kratkom vremenu došla do zavidne popularnosti i saradnje sa velikanima poput Misi Eliot i Timberlanda, a potom do nervnog rastrojstva, izašla je krajem prošle godine sa rehabilitacije od "emocionalnih i psihičkih problema" i nastavila da se bavi muzikom. Da je njen povratak i više nego uspješan, pokazuje i to da novim singlom "Give džour heart a break" ne silazi sa vrhova svjetskih top-lista. Popularna tinejdžerska zvijezda je na prestižnoj dodjeli nagrada "People Choice " zahvalila okupljenim fanovima na podršci ali i izrazila želju da sarađuje sa slavnim reperom Eminemom.

- On je moj omiljeni reper i šta god bismo uradili zajedno bilo bi sjajno. Moji obožavaoci su mi sve, moj život, moj svijet… Hvala vam mnogo na ovom priznanju - istakla je Demi.

Nedavno je izjavila da i dalje pokušava da shvati šta je.

- Odrastam s fanovima i nisam više dijete, a ni žena - rekla je Demi.

Demetrija Devon Lovato, kako joj je puno ime, do sada je objavila tri albuma i to 2008. "Don't Forget", 2009. "Here We Go Again" i lani "Unbroken".

Krajem 2010. godine Demin PR tim je objavio da je pjevačica napustila turneju sa braćom Džonas da bi "potražila medicinsku pomoć zbog emocionalnih i fizičkih problema s kojima se suočavala neko vrijeme". Pojavile su se glasine da je otišla u Centar za rehabilitaciju zbog korišćenja opijata, ali je njen predstavnik rekao da je u klinici zbog poremećaja u ishrani i samoopovređivanja.

U intervjuu za "Good Mornin America" i "20/20" ispričala je da boluje od bulimije te da ima bipolarni poremećaj.

U junu 2011. postala je član tima magazina "Seventeen" i priključila se kampanji "Love is Louder Than The Pressure to be Perfect" (Ljubav je glasnija od pritiska da budeš savršen), te je objavila da se neće vratiti u hit šou "Sonny With a Chance" jer smatra da to ne bi bilo dobro za njen oporavak.

Lovato se oprobala i u svijetu glume pa je tako imala zapažene uloge u sedmoj i osmoj sezoni dječije serije "Barni i prijatelji" te u seriji "Zakon braće" u epizodi "First Down".

Prekid

Demi Lovato i popularni glumac Vilmer Valderama nedavno su prekinuli jednogodišnju vezu, a razlog prekida je velika razlika u godinama.

- U njihovom slučaju 13 godina razlike je znak da su u sasvim različitim životnim fazama - rekao je izvor blizak paru. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana