Van Gog napunio Arenu

Glas Srpske
Van Gog napunio Arenu

Popularna beogradska rok grupa "Van Gog" održala je u subotu koncert u Beogradskoj areni, tokom kojeg su publici predstavili pjesme sa najnovijeg albuma, ali i podsjetili na stare hitove, javio je Tanjug.

Poslije dvije i po godine od kako su održali svoj prvi koncert u najvećoj beogradskoj hali, članovi grupe "Van Gog" su u više od tri časa svirke izveli mnogobrojne hitove, među kojima su "Neko te ima noćas", "Kolo", "Mama", "Opasan ples", sa kojom su počeli koncert, "Spisak razloga", "Tragovi prošlosti", "Brod od papira", "Kiselina, "Ludo luda"…

Publici, koja je Arenu ispunila skoro do posljednjeg mjesta, svirali su i numere sa aktuelnog albuma "Lavirint" - "Nek te telo nosi", "Kad znam da ne voliš me", "Kidaš moj svet", "Meni nije ni do čega", "Aerodrom", "Ona i ja"… 

Spektakl je upotpunila i bina u obliku lavirinta, video bimovi, kao i kvalitetno ozvučenje, rasvjeta i specijalni efekti.

Frontmen grupe Zvonimir Đukić Đule i njegove kolege grupu su osnovali 1986. godine, do sada su objavili 12 albuma, a u dugoj karijeri su bili i dobitnici MTV nagrade za najbolji regionalni bend 2007. godine. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana