Uživanje uz Mikino Dobro veče

Marina Pijetlović
Uživanje uz Mikino Dobro veče

More ljudi iz svih krajeva svijeta, od SAD, preko Velike Britanije, Njemačke, Francuske i Holandije, te svih eks-ju republika koji kroz cijeli grad hrle prema Petrovaradinskoj tvrđavi "opremljeni" dobrim raspoloženjem obilježili su prva dva dana kultnog Egzit festivala u Novom Sadu.


Prvo veče Egzita tačno u ponoć na glavnoj i najvećoj bini festivala u Novom Sadu nastupio je britanski pjevač Mika, koji je svojim energičnim jednoipočasovnim nastupom podigao publiku na noge.
Ovaj pop pjevač, poznat po izvođenju laganih nota, koncert je počeo poznatim hitom "Relax", što je obožavaoce "natjeralo" da plešu i pjevaju zajedno s Mikom. Naročito oduševljenje i ovacije je izazvalo Mikino obraćanje publici na srpskom jeziku tokom cijelog koncerta. U publici su se mogli čuti samo pozitivni komentari na Mikino "Dobro veče", "Pripremite se da uživate", "Kako se provodite"...
Da je publika istinski uživala, dokaz je vesela atmosfera, te gromoglasan vrisak na kraju koncerta, koji je Miku "vratio" na bis uz komentar kroz šalu: "Baš ste dosadni!", koji su obilježila još dva velika hita "Grace Kelly" i "Lollipop".
Kao i svake godine, na ovom velikom muzičkom festivalu uvijek posebno iznenađenje donese neka od manjih bina, gdje uz zanimljive performanse i neobične odjevne kombinacije garantuju dobru zabavu i provod, u šta su se mnogi uvjerili i na ovogodišnjem Egzitu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana