“The Chemical Brothers ” izbacuju novi singl

Dejan Tamindžija
“The Chemical Brothers ” izbacuju novi singl

Popularni muzički dvojac “ The Chemical Brothers” traži pomoć svojih obožavalaca za izradu novog spota. Uz tehnologiju Google Eartha i kreativaca širom svijeta vizualizovaće “ponoćno ludilo”, odnosno spot za singl “Midnight madness”.

“Braća po hemiji” imaju u planu da će raspisivanjem ovog konkursa, putem tehnologije Google Earth povezati brojne filmayije i fotografe. Dakle, svi zainteresovani za učešće do 25. avgusta moraju prijaviti svoj rad. Traže se fotografija ili film na temu ponoćnog ludila, što je u skladu sa samim nazivom pjesme. Zainteresovani svoju fotografiju ili video klip (u trajanju od dvije do 20 sekundi), moraju povezati s mjestom porijekla te putem veb sajta “The Chemical Brothersa” postaviti je na Google Earth na tačno mjesto gdje je materijal snimljen.
Singl “Midnight Madness ” biće dostupan za skidanje s Interneta 18. avgusta. Najbolji radovi naći će se u video spotu, koji će biti objavljen na stranicama “The Chemical Brothers ” i na “You tube”, iste nedjelje kada izlazi njihov “the best of album “Brotherhood”, 1. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana