Štulić: Album "Osveženje" je krivotorina

Tanjug
Štulić: Album "Osveženje" je krivotorina

ZAGREB - Muzičar Branimir Džoni Štulić je u tekstu kog je objavio muzički portal ravnododna.com napisao da nije nedavno objavio novi album "Osveženje" i da se radi o fejsbuk krivotorini.

"Naglasio sam par puta javno da nemam nikakav fejsbuk profil, i da postoji barem hiljadu lažnih profila pod mojim imenom koje fejsbuk namjerno ne želi skidati, pošto dotični liječe svoje komplekse na meni, a ujedno su korisni, jer mute vodu, pa se tako sasvim u trend uklapaju (promocija bolesnih, a negacija zdravih)", naveo je Štulić.

Prema njegovim riječima, u slučaju "Osveženja" radi se "o kompilaciji raznih pjesama s jutjuba koje su objavljenje prije sedam-osam godina".

Štulić je dodao da je izvorna zamisao Jutjuba bila da korisnici objavljuju svoje kućne radove i da se toga strogo drži, i tako objavljene njegove pjesme su "stopostotna organska hrana, znači nije klonirana (genetski modifikovana)".

"Nisam koristio čak ni metronom, već je sve iz prvog pokušaja, i to bez mreže (kao na koncertu, ali bez plejbeka, ili pak cirkusant na trapezu, a ispod zjapi tridesetmetarski ponor i svi dolaze da na tvoj pad svršavaju)", napisao je Štulić.

Prema njegovim riječima, "to su pjesme uz gitaru (kao uz logorsku vatru), koje se tako najbolje i čuju, otkako loše pjesme tim načinom nemaju prođu (ne prolaze)".

"Stoga ne razumijem (ili pak razumijem) to fićfirićko zgražanje u takozvanoj (razmaženoj) javnosti koja nema pojma o ničemu, a kamoli o muzici", ocijenio je muzičar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana