Stiže oprema za nastup URIAH HEEP u Banjoj Luci

Aleksandra Rajković
Stiže oprema za nastup URIAH HEEP u Banjoj Luci

"Banja Luka Rock Open Air" počinje u petak na banjolučkoj tvrđavi Kastel, a prema riječima organizatora festivala sve pripreme teku po planu.

Sve one, koji dođu u petak i subotu na banjolučki rok festival, očekuje nastup "BC SWEET", "URIAH HEEP", "QUO", "Divljih jagoda", "Atomskog skloništa", "Kraljevskog apartmana", "Alogie"...  

Direktor festivala Boško Beuk kaže da je bend "URIAH HEEP" tražio instrumente i opremu koju nisu uspjeli da nađu u BiH. Specijalna oprema za nastup ovog benda stiže sutra iz Njemačke.

Izvršni producent festivala Nela Sladojević najavila je da će prvi bendovi stići u Banju Luku već sutra.

- Generalne probe bendova biće u petak i subotu od 10 do 14 časova na tvrđavi Kastel. Na prvoj festivalskoj večeri nastupiće i "BC SWEET"    - rekla je Nela Sladojević.

Jednodnevna ulaznica za festival košta 35, a dvodnevna 50 maraka.  

Najavljen je dolazak velikog broja posjetilaca iz Slovenije, a neki od njih biće smješteni u kampu na gradskoj plaži "Abacija".

Za sve posjetioce predviđen je i poseban novac, kastelon, sa likom Duška Trifunovića. Kastelon će se isključivo koristiti na festivalu, biće obezbijeđene mjenjačnice na Kastelu, a njegova vrijednost u odnosu na marku je 1:1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana