Spajs grls na Evrosongu 2012?

Glas Srpske
Spajs grls na Evrosongu 2012?

"Spajs grls", nekada najpoznatiji ženski pop sastav na planeti, mogao bi ponovo da se okupi i sljedeće godine u Azerbejdžanu predstavlja Veliku Britaniju na "Evrosongu", prenose agencije.

Izbor za "Pjesmu Evrovizije" biće održan tek u maju sljedeće godine, a već su počele glasine o učesnicima. Poslije najave da bi se u prestonici Azerbejdžana mogao pojaviti Dejvid Haselhof, kao predstavnik Holandije, uslijedila je nova -"Spajs grls". Popularna petorka se prije četiri godine okupila i krenula na svjetsku turneju, ali je sve puklo - opet zbog svađe članica grupe.

Iako ova informacija još nije zvanično potvrđena, sigurno je da bi Viktorija Bekam, Melani Braun, Ema Banton, Melani Čisholm i Džeri Halivel imale veliku podršku fanova iz cijele Evrope i bile glavni favoriti za pobjedu.

Britaniju je prošle godine predstavljala grupa "Blu", koja je kao i "Spajs grls" bila popularna devedesetih, međutim njihova pjesma "I Can" se baš i nije dopala evrovizijskoj publici, pa su završili na solidnom 11. mjestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana