Senzacionalna Tejlor Svift

Glas Srpske
Senzacionalna Tejlor Svift

Iako njeno ime većini ništa ne znači, vjerujemo da će za Tejlor Svift u budućnosti čuti dosta puta. Riječ je o 18-godišnjoj američkoj pjevačkoj senzaciji, mladoj plavokosoj i talentovanoj muzičarki koja je sama naučila da svira gitaru, a autor je većine pjesama koje izvodi.

"Teardrops On My Guitar " je veliki muzički hit koji se neprestano vrti na mnogim svjetskim muzičkim radio i TV stanicama.

Tejlor priprema svoj novi album pod nazivom "Fearless" za novembar ove godine, a uskoro će predstaviti i novi singl "Love Storyy". Govori li on možda o njenoj navodnoj vezi s Yoom Yonasom iz mega tinejdžerske senzacije "Jonas Btorhers " o kojoj su se američki mediji raspisali u posljednje vrijeme, ne znamo, no svakako je dobrodošla besplatna reklama uoči izlaska albuma "Fearless".
- Pokušavam da se ne nerviram zbog takvih medijskih izmišljotina, jer sve je to dio mog posla. Yo je divan dečko. Ne znam koja djevojka ne bi htjela biti njegova djevojka - bila je tajnovita mlada Tejlor koja nije ni potvrdila ni demantovala te tračeve. Inače, lijepu Tejlor je magazin "Maxim" uvrstio na 52. mjesto 100 najseksipilnijih slavnih djevojaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana