Sa Cipelom u Moskvu

Glas Srpske
Sa Cipelom u Moskvu

Iznenađujući rezultat glasanja na festivalu "Beovizija"! Srbiju će na "Eurosongu" u Moskvi predstavljati kompozitor i producent Marko Kon i harmonikaš Milan Nikolić sa pjesmom "Cipela".

"Cipelu" ćemo slušati na drugoj polufinalnoj večeri Pjesme Evrovizije 14. maja u moskovskoj Olimpijskoj areni.

Ishod glasanja u najmanju ruku je iznenađenje, jer su uoči festivala za glavne favorite proglašavani "OT bend" i pjesma "Superstar" Ognjena Amidžića alijas Oskara i "Beauty Queens".
"Cipela" je od stručnog žirija, koji su činili Željko Joksimović, Kornelije Kovač i Biljana Krstić, dobila maksimalnih 12 poena, a od publike samo sedam (3.955 glasova). Ipak, u ukupnom zbiru "Cipela" je odnijela pobjedu i predstavljaće Srbiju u maju na Pjesmi Evrovizije!

Interesantno je da je od žirija "OT bend" dobio samo pet poena, dok je publika masovno glasala za pjesmu studenata Akademije Operacije trijumf "Blagoslov za kraj" - čak 28.521 glas ili 25.000 glasova više od numere koja će Srbiju predstavljati u Moskvi.

- Nismo očekivali pobedu, mislili smo da je sve iznad šestog mesta odličan plasman - rekao je ozareni Marko Kon novinarima.

Marko Kon & Milan Nikolić - Cipela /video/

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana