Rijanin kišni hit

Glas Srpske
Rijanin kišni hit

Hit mlade pjevačice sa Barbadosa Rijane pod nazivom "Umbrella" proglašen je najzaraznijom pjesmom, nakon ankete provedene u Velikoj Britaniji. Pjesma koja se na samom vrhu top-liste singlova nalazila deset sedmice u toku prošle godine, završila je ispred "Dancing Queen" od kultne švedske grupe "ABBA" te ispred "UMCA" od slavnog disko benda "Village People ".

Među pjesmama koje najbrže "uđu u uho" našla se i "Come On Eleen" od britanske pop skupine popularne 80-ih godina "Dexy`s Midnight Runners", te "Can`t Get You Out of My Head" od Australijanke Kajli Minok. "Umbrella" je, prema istraživanju koje je proveo "Onepoll.com", postala hit koji su svi "voljeli mrziti", a iz kompanije koja je provela "onlajn" anketu ističu da su Rijanin "kišobran" ljudi zavoljeli na prvo slušanje, ali je nakon 100. slušanja postala dosadna.
- Šta više, dok se nalazila na prvom mjestu, stalno je kišilo - našalio se jedan od zaposlenih.

Dugo se spekuliše da se Rijana takmiči sa pjevačicom Bijons i da joj je drago kada je "pretekne" na top-listama. A tvrdilo se i da se Rijani jako sviđa Bijonsin dugogodišnji dečko "Jay-Z". Rijana je izjavila da sve to nije istina.

- Ti novinski izvještaji su gluposti. Ja sam veliki Bijonsin fan - rekla je Rijana i dodala da joj je " Jay-Z" simpatičan i ništa više od toga.

 

Jennifer Lopez Jay-Z Beyonce Rihanna - Umbrella

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana