Rambo Amadeus najavio koncert na starinskom ozvučneju

Tanjug
Rambo Amadeus najavio koncert na starinskom ozvučneju

BEOGRAD - Alternativni muzičar Rambo Amadeus najavio je da će sa svojim pratećim bendom Fajv Vinetus ponovo održati i koncert u Beogradu, ovog puta 25. decembra u mts dvorani.

Rambo je na svom fejsbuku napisao da poslije "vrlo lijepog ljetnjeg koncerta" 24. septembra u Botaničkoj bašti u Beogradu planira zimski u mts dvorani, nekadašnjem Domu sindikata.

"Na prošlom koncertu u Domu sindikata nije bilo sve kako treba zbog tehničkih prospusta. Ja sam bio indisponiran, izvještačen. Želja mi je da popravim utisak u decembru. Nadam se i dijelu publike koja je bila u Botaničkoj bašti. Djeluje da su poslije dva i po sata htjeli još", ocijenio je muzičar, čije je pravo ime Antonije Pušić.

U najavi koncerta, Rambo je najavio da će pokušati spojiti "najbolje od dvije dijametralno različite vrste nastupa"

- "Veče glomazne poezije", gdje ljudi dolaze da čuju stihove i humor, i "koncertno muziciranje benda". "Ali bez jakog ozvučenja, nego baš kao što je bilo na priredbama u vrijeme kad je Dom sindikata i napravljen. Bez suvišne tutnjave zvučnika. Na minimalnom starinskom ozvučenju. Fino i lako, ali avangardno, hrabro. Retro avantgard, zapravo", naveo je Rambo.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana