“Psihomodo pop” izdao singl “Vjerujem u čuda”

B. P.
“Psihomodo pop” izdao singl “Vjerujem u čuda”

ZAGREB - Čuveni zagrebački rok sastav “Psihomodo pop” objavio je novi singl “Vjerujem u čuda” sa istoimenog, 12. studijskog albuma koji je objavljen u aprilu ove godine.

Novim albumom i velikom koncertnom turnejom sastav obilježava 40 godina karijere. Ukupno devet numera nalazi se na novom izdanju koje je najavljeno singlom “Dižeš me”, kojim su oduševili publiku, a čijim će putem sigurno krenuti i novi singl, naslovna “Vjerujem u čuda” za koju njen autor Davor Gobac kaže da je pjesma koja opisuje kako su izdržali svih ovih 40 godina. Gobac je potpisnik muzike svih devet pjesama, dok tekst dvije od njih (“Mobitel” i “To nije OK!”) potpisuje Smiljko Kajtez.

Ostalih sedam inspiracija su Gopca, koji svakom pjesmom priča neku životnu priču, na uvijek zanimljiv način: nekad u zabavnom, a ponekad ozbiljnijem tonu.

Ploča je obilježena prepoznatljivim zvukom “Psihomoda”, začinjenim doprinosom vrhunske ekipe gostujućih muzičara poput Deana Melkija na violini, Darka Sedak-Benčića na trubi, Mirona Hausera na trombonu i Vojkana Jocića na saksofonu. Video-spot za novi singl je radio Radislav Jovanov Gonzo inspirisan ilustracijama Dinka Cepaka, dok je izrada 3D dijela animiranog videa djelo Mateja Duspare. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana