Prva onlajn proba za djecu na društvenim mrežama

Agencije
Prva onlajn proba za djecu na društvenim mrežama

BEOGRAD - Novost u onlajn repertoaru Beogradske filharmonije su otvorene probe za djecu koje će se održavati svake srijede od 11 časova, a kada će klinci moći da upoznaju muzičare koji čine orkestar i njihove instrumente najavili su iz Beogradske filharmonije.

Sa željom da održi kontakt sa najmlađima koji su redovno dolazili jedne srijede u mjesecu na ova druženja i upoznavanje orkestra, Filharmonija će u narednom periodu, svake srijede na svojim društvenim mrežama, predstavljati različite grupe instrumenata koji čine orkestar.

Voditeljke programa su zaštitna lica filharmonijskih programa za djecu - violistkinja Tamara Marinković Tomić i violinistkinja Slavica Perić. One će na prvoj onlajn otvorenoj probi upoznati najmlađe sa porodicom gudačkih instrumenata, u čemu će im pomoći kolege Katarina Stanković i Filip Savić.

Djeca će moći i da provjere svoje znanje uz pomoć pitanja u okviru ankete tokom videa. U periodu kada su koncertne aktivnosti i dalje obustavljene, Beogradska filharmonija nastavlja svoj onlajn repertoar, a ove sedmice nudi publici ono što joj možda najviše nedostaje - putovanja.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana