Prva kolekcija najvećih hitova Kristine Agilera

Dejan Tamindžija
Prva kolekcija najvećih hitova Kristine Agilera

Kristina Agilera će desetogodišnji rad na muzičkoj sceni obilježiti izlaskom svoje prve kolekcije najvećih hitova. Među njima će se naći i dvije, tek snimljene, pjesme.

Kolekcija nosi naziv

"Keeps Gettin Better - A Decade of Hits "

, a u američkim prodavnicama trebalo bi da se pojavi 11. novembra.

Na albumu će, između ostalih, biti i pjesme "Come on Over ", "What a Girl Wants ", "Lady marmalade ".

Za novi album Agilera je snimila i dvije nove pjesme – "Dinamite" i naslovnu "Keeps Gettui' Better", te nove verzije hitova "Genine in A Bottle " i "Beautiful".

Prvi singl "Keeps Gettui' Better" biće dostupan kao besplatni download od kraja septembra.

Kristina Agilera trenutno radi i na svom novom albumu, kojim će naslijediti hvaljeni album "Back in Basics " iz 2006. godine.

Međutim, prenose agencije, ukoliko se uzme u obzir činjenica da je Agilera nedavno izjavila kako želi još djece, i da joj uloga žene i majke savršeno odgovara, pitanje je kako će zvučati nove pjesme.

Agilera je prošlim albumom dospjela u sam vrh američkih top-lista, a po svemu sudeći tematika novih pjesama biće poprilično različita od svega što je publika navikla do sada od pjevačice.

Takođe, izdavanje "The best of " albuma može značiti nedostatak inspiracije, ali i dobar motiv za "prikupljanje" još dolara, tako da ne čudi ovakav Kristinin potez.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana