Počinje prodaja ulaznica za koncert Lenija Kravica

D. K.
Počinje prodaja ulaznica za koncert Lenija Kravica

BANjA LUKA - Ulaznice za koncert američke rok zvijezde Lenija Kravica u Banjoj Luci biće danas puštene u prodaju, saopštio je juče organizator koncerta, direktor Agencije "Front stejy" Siniša Tomić.

On je dodao da će se ulaznice, čija će se cijena kretati od 15 do 30 evra, moći kupiti u Turističkoj organizacija grada Banja Luka, turističkim agencijama "Sebastijan" i "MG travel", "Hard rok" kafeu Banja Luka, Sportskoj dvorani "Borik" i na banjalučkom Gradskom stadionu.

- Prodajna mjesta ulaznica u drugim gradovima Republike Srpske i BiH biće određena do kraja ove sedmice o čemu ćemo blagovremeno obavijestiti javnost - rekao je Tomić.

Koncert Lenija Kravica u Banjoj Luci najavljen je za 9. jun na Gradskom stadionu, sa početkom u 20 časova, a prethodi mu koncert u Ljubljani.

Nakon Banje Luke, Kravic će nastaviti turneju koncertima u Austriji, Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj i Britaniji, a u julu i u Holandiji, Italiji, Francuskoj, a turneja se završava 19. jula u Štutgartu u Njemačkoj.

Leni Kravic je prošle godine bio u Beogradu, a potom je održao koncert i na plaži Jaz u Budvi.

Kravic je do sada snimio sedam studijskih albuma, a procjenjuje se da je prodato više od dvadeset miliona nosača zvuka sa njegovom muzikom.

Tokom karijere osvajao je mnogobrojne muzičke nagrade, a "Gremijevo" priznanje za najboljeg muškog izvođača dobio je četiri godine zaredom.

Leni Kravic je tekstopisac, izvođač, aranžer i producent, svira gitaru, bas, bubnjeve, klavijature i perkusije.

Vlada Republike Srpske je 9. aprila odobrila 100.000 KM iz budžetske rezerve Ministarstvu za porodicu, omladinu i sport RS za sufinansiranje koncerta Lenija Kravica.

Lenny Kravitz - Believe

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana