Počinje prodaja karata za Egzit

Glas Srpske
Počinje prodaja karata za Egzit

Prodaja promo-ulaznica za novosadski Egzit festival 2011. godine po cijeni od 4.990 dinara, što je oko 90 maraka, počinje 10. decembra tačno u podne.

 Festival će se održati od 7. do 10. jula 2011. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Imena prvih zvijezda novog izdanja festivala biće uskoro poznata, a Egzit će, kao i svake godine, velikim popustima obradovati sve posjetioce koji se odluče da među prvima kupe ulaznicu. Trka za najjeftinije promotivne ulaznice za dvanaesti festival počinje u petak, 10. decembra, tačno u podne, putem sajta "Gigastix.com ". Najbrži posjetioci moći će da naruče ograničeni broj ulaznica po prvoj promotivnoj cijeni.
Na ovaj način najbržima je obezbijeđen popust od 55 odsto u odnosu na redovnu cijenu ulaznice koja će iznositi 10.990 dinara. Zvanična pretprodaja ulaznica počinje odmah nakon što se rasprodaju prve promotivne ulaznice, a cijena četvorodnevne ulaznice u pretprodaji iznosiće 6.990 dinara. Sve detaljne informacije o cijenama i načinu kupovine ulaznica za Egzit 2011. godine posjetioci mogu pronaći na oficijelnom sajtu festivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana