Otkrivena tajna turneje Britni Spirs

Glas Srpske
Otkrivena tajna turneje Britni Spirs

Na novoj svjetskoj turneji oporavljene pjevačice Britni Spirs u trodijelnom će se šou rekonstruisati njen život u posljednje dvije godine - od totalnog pada i nervnog sloma do oporavka.

Pop zvijezda na svojoj turneji koja počinje u martu sljedeće godine planira da ispriča priču o posrnuloj zvijezdi koja se pridružuje cirkusu.

Kroz tri dijela šoua Britni će ispričati posljednje dvije godine svog života, od gubitka starateljstva nad djecom i hospitalizacije zbog psihičkih problema do oporavka.

- U prvom dijelu vidjećemo očajnu zvijezdu koja se pridružuje cirkusu. Uznemirujuće i ekscentrično ponašanje koje je vodi do živčanog sloma u fokusu su drugog dijela koji se događa u cirkusu. Britni će se u tom ludom svijetu zabavljati i zaljubiti u cirkuskog frika - otkriva izvor "The Sun ".

A završni dio bavi se njenim oporavkom. Uspijeva se otrgnuti iz okova cirkusa kako bi se vratila porodici i prijateljima.
Dosad najavljeni datumi turneje već dobro se prodaju, a na Starom kontinentu Britni je zasad najavila samo nekoliko nastupa u Londonu.

Njen album "Circus" prvi je put nakon pet godina vratio na vrh Bilbordovih 200 albuma, što znači da ga je kupilo preko pola miliona Amerikanaca.

Britney Spears - Circus /video/

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana