“Oejzis” rasprodao karte za koncerte: Ulaznice planule za jedan vikend

B.P.
“Oejzis” rasprodao karte za koncerte: Ulaznice planule za jedan vikend

LONDON - Karte za povratničku turneju grupe “Oejzis” su rasprodate za svih 17 svirki za koje je bend najavio da će održati širom Velike Britanije i Irske sljedećeg ljeta.

Tokom vikenda stotine hiljada fanova je čekalo u redovima onlajn, dok su drugi smješteni u virtuelne redove za čekanje da pristupe redovima kako bi kupili kartu za prvu turneju grupe nakon 15 godina.

U roku od nekoliko minuta od početka rasprodaje, neki fanovi koji su tražili karte za nastupe na londonskom stadionu “Vembli” sljedećeg jula i avgusta zatekli su više od milion ljudi ispred sebe u redu. Takozvano dinamično određivanje cijena na sajtu “Tiketmaster”, gdje cijene rastu u skladu sa potražnjom, postavilo je cijene neke preostale karte na 420 evra plus naknade, u odnosu 160 evra, kada je prodaja počela.

Grupa je osnovana je u Mančesteru 1991, a najpoznatija je po albumima “Njhat’s The Story Morning Glory” i “Definitely Maybe”, koje se od prošlog petka nalaze u ​​prvih pet albuma na britanskim top-listama.

Dvojica braće Lijam i Noel Galager, koji prevode bend, godinama nisu govorili, a nakon pomirenja uslijedila je istorijska najava o koncertima za sljedeću godinu koja je izazvala pravu histeriju kod fanova grupe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana