Novi album u novembru

Dajana Miljić
Novi album u novembru

Američka pop pjevačica Dženifer Lopez uveliko radi na novim pjesmama i kazala je da je iznenađena koliko brzo ide pripremanje novog albuma.

- Album treba da izađe u novembru, tako da imam još dosta vremena - naglasila je ona.

Popularna Džej Lo otkrila je u jednom intervjuu da je iznenadila ne samo svoje obožavaoce već i sebe, kada je odlučila da odmah poslije uspješne turneje snimi novi album.

- Smiješno je to, nisam očekivala da ću uskoro izdati album. Upravo sam stigla sa turneje i odmah sam krenula u studio. Stvarno me je inspirisalo to što sam igrala i pjevala u isto vrijeme. Samo sam pomislila da želim da stvaram još muzike - izjavila je Dženifer.

Istakla je da je uvijek otvorena za bezbroj mogućnosti koje nudi univerzum.

Detalje o desetom studijskom albumu latino diva nije otkrila, ali je producent RedOne ranije izjavio da će sljedeći album podsjećati na aktuelni, ali i da će u potpunosti dočarati pravu Dženifer - veselu, snažnu, uticajnu i nadasve, lijepu.

Dženifer je u junu ove godine zauzela svoje mjesto među slavnim ličnostima u šou biznisu, tako što je dobila svoju zvijezdu na Bulevaru slavnih u Los Anđelesu.

Pjevačica je bila u društvu svoje porodice, ali i mnogo mlađeg moka Kaspera, sa kojim je u višegodišnjoj vezi.

Nakon što joj je uručena ova nagrada, Džej Lo je poslala poruku svojim fanovima na "Tviteru": "Moja zvjezdica i ja. Tako sam ponosna. Jedna djevojčica iz Bronksa je uspjela".

Da je zvijezdu zaslužila, pokazuje i to da je pjevačica, glumica, plesačica, muzički producent i modni dizajner, ali i majka dvoje djece, između ostalog prodala više od 55 miliona albuma širom svijeta.

Zahvaljujući dva istovremena prva mjesta postala je prva žena u istoriji čiji su film i album bili broj jedan u istoj sedmici.

Karijeru je započela kao plesačica. Vremenom se počela baviti i glumom, glumila je u oko 30 filmova, a za svoju muziku dobila je nekoliko "Gremi" nagrada.

Nastupi Dženifer Lopez pravi su spektakl. Proglašena je i ikonom stila.

Bogatstvo

Danas se bogatstvo Dženifer Lopez procjenjuje na 250 miliona dolara, ali je ona kao tinejdžer bila beskućnik i spavala na kauču plesne škole, u kojoj je trenirala.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana