Nove pjesme “Revolta” uživo u Banjaluci

B.P.
Nove pjesme “Revolta” uživo u Banjaluci

BANjALUKA - Kultna banjalučka grupa “Revolt” nastupiće sutra u KSET pabu od 21 čas, a tom prilikom predstaviće i nekoliko novih pjesama, koje će se naći na nadolazećem izdanju ranog naziva “Logika lošeg življenja”.

Sastav “Revolt” je nastao 1995. godine, a kroz brojne koncerte stekli su vrlo brzo kultni status na lokalnoj i regionalnoj sceni. Pored albuma “U kući bola” (2000) i EP izdanja “Kontrakcije” (2023) zastupljeni su na nekoliko kompilacija.

Na posljednjem EP izdanju “Kontrakcije” objavili su pet originalnih pjesama: “Snovi”, “Zemlja”, “Antagonist” i “Bijes je dar”, “Građanin Dž”, snimljenih u različitim intervalima, a koje pružaju uvid u kreativni put “Revolta” tokom karijere. Grupa je kroz razne faze postojanja svirala širom regiona, ali i u nekoliko zemalja Evrope.

Sastav “Revolt” danas čine Draško Kremenović (vokal), Bojan Dakić (vokal), Milan Tica (gitara), Dejan Savić (gitara), Karlo Tomić (bas gitara) i Denis Selimović (bubanj). Za zagrijavanje prije koncerta biće zadužen Di-džej Vudi, a cijena ulaznice iznosi 10 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana