Nikol Šercinger sebe smatra stidljivom

Glas Srpske
Nikol Šercinger sebe smatra stidljivom

Tamnoputa pjevačica grupe "Pussycat Dolls " Nikol Šercinger, priznala je da joj je u početku karijere bilo neugodno da glumi seksepilnu zavodnicu koja je na sceni morala da bude obučena u oskudnu odjeću.

Ipak, zahvaljujući djevojkama iz grupe, ali ponajviše stilistima Nikol je prevazišla takve probleme i sada je jedna od seks simbola u svijetu.

- Naš stil je uvijek bio seksepilan, ali ne ljigav i jeftin. Kada sam počela karijeru kao članica grupe, previše sam razmišljala o tome šta ljudi misle o meni. Bilo mi je neugodno pred porodicom i prijateljima. Odrasla sam sa mnogo krivice u sebi. Trebalo mi je puno vremena kako bih otkrila svoju posebnost i zanemarila ostale, ali na kraju sam ipak stekla samopouzdanje - rekla je 30-godišnja Nikol koja je odrasla u konzervativnoj porodici, na čelu sa djedom koji je imao i svoju crkvu.

Osim po zanosnom izgledu i muzici, Nikol je javnosti poznata i kao devojka Luisa Hemiltona, aktuelnog šampiona "Formule 1", za kojeg kaže da je svjesna da bi mnoge devojke dale sve na svijetu kako bi bile na njenom mjestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana