Niki Minaj - Najenergičnija zvijezda današnjice

Sanja Jokić
Niki Minaj - Najenergičnija zvijezda današnjice

Američka RnB pjevačica Niki Minaj u saradnji sa mladom Vilou Smit predstavila je nedavno novi hit singl "FireBall" kojim je još jednom pokazala zašto važi za jednu od najenergičnijih rep pjevačica današnjice.

Osim toga, već sedmicama ne silazi sa svjetskih top-lista albumom "Super bas". Zato je teško povjerovati da je ova hip-hop senzacija nedavno priznala da je razmišljala o samoubistvu prije nego što je 2010. godine snimila album "Pink Friday". Niki je godinama pokušavala da se probije na muzičku scenu i bila je veoma razočarana što niko nije htio da snimi njen debi album.

- Na svu sreću, uspjela sam da se kontrolišem - izjavila je Niki.

Pored toga što je bila u depresiji, poznata pjevačica otkrila je da je imala veoma teško djetinjstvo. Otac joj je bio narkoman i alkoholičar pa je zbog njega djetinjstvo provela u strahu. Jednom prilikom je nadrogiran zapalio stan i skoro ubio njenu majku i zbog toga danas ne želi ni da ga vidi.

Atraktivna Niki, koja je poznata po čestom mijenjanju frizura, ekstravagantnoj garderobi i druženju sa Anom Vintur na modnim revijama, nedavno je ukrasila nikad egzotičniju naslovnu stranu magazina "V". Neobična Niki je na prvoj naslovnici zablistala u egzotičnoj i pomalo psihodeličnoj Versaćeovoj haljini. 

- Stalno se mijenjam, svaki dan sam drugačija. Ne mogu ni zamisliti kako bi poražavajuće bilo kada bih svako jutro morala da se budim kao jedna te ista osoba. Ja sam zabavljačica i volim da eksperimentišem, u suprotnom bih ljudima brzo dosadila. Neki to mrze, neki vole, ali na svakog ću ostaviti jak utisak. Želim da me pamte - izjavila je ne pretjerano skromna zvijezda iz Trinidada i Tobaga koja danas živi u Njujorku.

Kako pišu američki mediji, Niki bi trebalo uskoro da postane cimerka podjednako uspješnoj i skandaloznoj koleginici Rijani, jer je Niki odlučila da se odseli od svog nasilnog momka Safarija Semjuelsa koji je godinama fizički zlostavljao.

Niki Minaj, odnosno pravim imenom Onika Tanja Maraj, slavu je postigla nakon što je potpisala ugovor za diskografsku kuću "Young Money Money Entertainment".

Karijeru je započela 2004. godine pjevanjem pratećih vokala i refrena za repere iz Njujorka.

Inspiracija

Ekscentrična pjevačica sa nesvakidašnjim stilom nedavno je otkrila da joj je osnovna vodilja pri kreiranju sopstvenog imidža bila kultni animirani lik Mardž Simpson.

- Nikad nisam mislila da ću izgledati kao Mardž, ali sada kada izgledam tako, shvatam koliko je ona bila ispred svog vremena. Aplauz za Mardž - izjavila je Niki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana