Muzika je njegov život - Bruno Mars

Sanja Jokić
Muzika je njegov život - Bruno Mars

Britanski R&B pjevač Bruno Mars ponovo osvaja vrhove svjetskih top-lista singlom "It will rain", a koliko je uspješan i talentovan, pokazuje činjenica da je nedavno nominovan u čak šest kategorija za prestižnu muzičku nagradu "Gremi".

Popularni dvadesetpetogodišnji Mars jedini uz Adel ima nominacije u sve tri najvažnije kategorije, jer mu je "Grenade" nominovan i za pjesmu te snimak godine, a album "Doo-Wops & Hooligans" se takođe bori za naslov najboljeg u 2011. godini. U svakom slučaju, najvjerovatnije će 54. dodjela "Gremija", koja će biti održana 12. februara u Los Anđelesu biti u njegovom znaku.

Ovaj multitalentovani pjevač, tekstopisac, producent i muzičar još kao mali, zahvaljujući roditeljima muzičarima, osjetio je čari nastupa na pozornici pred publikom.

Već tada je, kaže, znao da su muzika i živi nastupi jedino čime želi da se bavi u životu. Iako je veoma ponosan na svoj rad u studiju, Bruno Mars se i dalje osjeća najbolje kada uživo izvodi pjesme s bendom na pozornici.

- Još bolje ako ne razumijete, samo slušajte i dobro se zabavite! - odgovor je koji Bruno Mars daje kada ga pitate da opiše svoju muziku. On radije pjeva ili snima nove pjesme nego što voli da priča o njima.

Mnogima izgleda kao da se Bruno Mars pojavio niotkuda i odmah postao popularan zahvaljujući saradnji s B.o.B-om u njegovom prvom singlu "Nothin On You ". Ubrzo se pojavila i saradnja s Travic mcCoy-om i veliki hit "Billionarie".

- To nije uspjeh preko noći - tvrdi Mars, koji je prije nego što je postao pjevač izgradio zavidnu karijeru uspješnog muzičkog producenta. Pisao je pjesme za poznate svjetske izvođače poput Flo Ride, Aleksandra Burke i Trevisa Mekoja.

Atraktivni muzičar često je na meti skandala, pa je tako bio optužen za posjedovanje kokaina, zbog čega je bio i uhapšen u Las Vegasu. Ipak, Bruno je postigao dogovor s okružnim tužiocem u okrugu Klark u Las Vegasu. Pjevač hitova "Just The Way You Are ", "Greanade", "It will rain" nije otišao iza rešetaka, ali je bio prinuđen da odradi 200 časova društveno korisnog rada. 

Džesika

Model Džesika Keben u strahu je za svoj život otkako je počela da se zabavlja sa Marsom. Izvori bliski ljepotici otkrivaju da je Džesika u stalnom strahu od njegovih opsesivnih obožavalaca i da se teško nosi s pritiskom i neugodnostima. Do sada se suočila s brojnim problemima, uključujući maltretiranja Marsovih obožavalaca koji joj putem "Fejsbuka" i "Tvitera" poručuju da nije dovoljno dobra za pop zvijezdu, te da se makne od njega. Posljednji incident izvela je ljutita obožavateljka dočekavši Džesiku ispred bara "The Chelsa Room", gdje joj je u lice sasula brdo uvreda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana