MTV nagrada u Lakinim rukama

Glas Srpske
MTV nagrada u Lakinim rukama

Dodjelu evropskih MTV nagrada u Liverpulu, obilježili su neočekivani pobjednici, nekoliko gubitnika i ogromno labelo od višnje.

Prva nagrada za najzarazniju pjesmu godine otišla je u ruke pjevačice Pink za "So what ". Sljedeći je slavio Yerd Lito sa svojim bendom "30 Seconds To Mars" i spotom "A beautiful life".

Za najbolje hedlajnere proglašeni su mladi Nijemci "Tokio Hotel", a Kanije Vest pobijedio je u Ultimate urban kategoriji. Ostali izvođači nagradu svog izbora dodijelili su Lil Wayne.

Britni Spirs koja se vraća na velika vrata, odnijela je dvije veoma bitne nagrade - najbolji izvođač i najbolji album ove godine. Pjevačica se fanovima zahvalila video-porukom.

Keti Peri koja je na binu izašla jašući ogromno labelo od višnje, dobila je očekivanu nagradu za najboljeg novog izvođača. U "starijoj" konkurenciji, trijumfovali su Rik Estli i ser Pol Makartni.

Regionalna nagrada za naše područje Best Adriatic Act, otišla je očekivano - u ruke Laki. Jedan od omiljenih izvođača na minuloj "Evroviziji" u Beogradu tako je za sobom ostavio Marčela , "Jinx", TBF i "Leeloojamais".

.

Laka - Polušaj - video 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana