Madona snimila duet sa kćerkom Lurds

Glas Srpske
Madona snimila duet sa kćerkom Lurds

Madonina kćerka Lurds krenula je maminim stopama i snimila duet sa njom.

Britanski mediji pišu da su majka i kćerka snimile zajedničku pjesmu “It's so cool”, koja će se najvjerovatnije naći na Madoninom novom albumu.

- Duet su snimile u jednom studiju u Njujorku i Madona je veoma zadovoljna - rekao je izvor blizak pjevačici.

Dok je Lurds bila mlađa, Madona joj nije dozvoljavala bilo kakav kontakt sa medijima, ali sada se predomislila.

Prošle godine Lurds je napravila i svoje prve glumačke korake nakon što je majka angažovala u filmu “W.E.”, čiji je reditelj. S majkom je djevojčica dizajnirala i liniju odjeće i obuće “Material Girl”, po Madoninom hitu iz 80-ih godina. Kolekcija se prodaje samo u njujorškom trgovačkom centru “Macy's”, gdje je otvorila svoj butik. Na otvaranju butika, Lurds je zasjenila Madonu, a modni kritičari su složni da je tu noć ova 13-godišnjakinja stilski nadmašila svoju majku. Svojim autfitom oduševila je sve prisutne. Madona je u ranijim intervjuima često znala da spomene kako je kćerka kritikuje zbog odijevanja.

Pjevačica je svoju kćerku angažovala i u svom spotu “Celebration”, koji je snimljen prije dvije godine u Milanu, a čiji je reditelj dugogodišnji saradnik kraljice popa Džons Akerlund. Trebalo je da se u poslu glumice oproba i u jednom od filmova popularnog serijala o malom čarobnjaku Hariju Poteru.

Inače, Lurds Marija Čikone Leon je dijete iz Madonine veze sa trenerom i glumcem Karlosom Leonom. Veza je potrajala tri godine, od 1994. do 1997, a proteklih nekoliko godina Lurds se sve češće pojavljuje sa majkom na crvenim tepisima i sve više puni novinske članke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana