Madona izdaje album poslije pet godina

Glas Srpske
Madona izdaje album poslije pet godina

Američka pop zvijezda Madona, poslije pet godina, izdaće novi album krajem marta iduće godine, saopštila je u petak diskografska kuća koja ga objavljuje.

Pjevačica će konačno ispuniti obećanje da će snimati nove albume, koje je dala kada je prije više od četiri godine potpisala ugovor o korišćenju autorskih prava vrijedan 120 miliona dolara sa kompanijom organizatorom koncerata "Lajv nejšen". Madona će svoj novi album objaviti putem marke "Interskoup rekords" diskografske kuće "Juniversal mjuzik grup". Prethodno je svoje gostovanje na novom albumu kraljice popa potvrdio i reper Eminem.

Madonin menadžer Gaj Osiri potpisao je sa kompanijom "Lajv nejšen", koja promoviše Madonine koncerte, ugovor na 80 miliona funti u 2007. godini, poslije saradnje duge 25 godina sa "Warner Bros Recordsom ".

Direktor "Lajv nejšena" Artur Fogl rekao je da je on presrećan novim partnerstvom, a Osiri se složio i dodao da su prezadovoljni cijelim timom "Interskoupa" i da se raduju zajedničkoj budućnosti.

Sa muzičkom kućom "Interskoup" saradnju ima i Madonina najveća rivalka Ledi Gaga. Postoje glasine da se Gaga i Madona ne podnose, ali je Gaga to demantovala.

Madona će krajem januara objaviti singl "Gimme All Your Luvin" i nastupiće na poluvremenu finala državnog prvenstva u američkom fudbalu Superboul koje se održava 5. februara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana